top of page
Handshake

Üdvözöljük!


A társaság 2004-ben alakult. A cég tevékenységi köre a parkoló üzemeltetés, őrzés-védelem, melyet nagy szakmai tapasztalattal és pozitív visszaigazolásokkal végez.

Jelentős tapasztalatokra tettünk szert a személy-, vagyon-, és értékvédelem, pénzintézetőrzés, objektumőrzés, valamint parkoló üzemeltetés és parkolási rendszerek telepítése terén. A Társaság elismert működését stabil és képzett szakembergárda garantálja.

A társaság tevékenységi köre lehetővé teszi, hogy a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő, teljes körű szolgáltatást nyújthassunk megrendelőink számára. A munkaképesség megújítása és továbbfejlesztése érdekében rendszeresen oktatjuk dolgozóinkat. A parkolástechnikai berendezések üzemeltetésének és karbantartásának oktatására minden esetben közvetlenül a gyártó cégnél kerül sor.

Megrendelőink igénye szerint az ország egész területén vállalunk megbízásokat. Állományunk létszáma lehetővé teszi, hogy igény esetén, új munkahelyen azonnal fel tudjunk állni. Cégünk vezető beosztású dolgozói gondoskodnak arról, hogy az új munkaterület átvétele, az állomány szolgálatba vezénylése zökkenőmentesen, a megbízó számára a lehető legkisebb kellemetlenséggel történjen. Ügyfeleink igényeinek megfelelően munkánkat egységes formaruhában, szükség esetén alkalomhoz külön készített öltözékben látjuk el.

      Parkoló üzemeltetés
Cégünk 15 éve üzemeltet SKIDATA parkolórendszert a Mammut Bevásárló- és Szórakozatató Központban. Amely négy szint mélygarázsból és egy öt szintes parkolóházból áll. Továbbá a Budapest II. Kerületi Önkormányzat, Rómer Flóris utcai parkoló WPS típusú parkolórendszerét cégünk 13 éve
telepítette és üzemelteti. Az esetlegesen felmerülő működési zavarok elhárítása érdekében folyamatos, 24 órás műszerész-ügyeleti szolgálatot tartunk fenn. A meghibásodott, a használat során megrongált, elhasználódott rendszerelemek azonnali pótlása érdekében állandó raktárkészlettel rendelkezünk.
 

Őrzés - Védelem

  • Bankok és pénzintézetek élőerős, fegyveres és fegyver nélküli személy-és vagyonvédelmének ellátása.
  • Bevásárlóközpontok, szállodák,irodaházak,kvalifikált recepciós, hosztesz szolgálati, diszpécseri (biztonságtechnikai, tűzjelző, kamerarendszer, épület-felügyelő rendszerek kezelése),őrzés-védelmi feladatainak ellátása. 
  • Gyártelepek, üzemek, telephelyek őrzés-védelmi, technikai központ üzemeltetési, járőrözési (szükség esetén kutyás járőr), recepciós feladatainak ellátása. 
  • Logisztikai központok, raktárak, tárolóhelyek, értékmegőrzők, gépjárműellenőrési, személyellenőrzési, árúellenőrzési feladatainak ellátása.

  • Fokozott védelemet igénylő objektumok teljeskörű védelme. 

  • Lakóparkok, villák őrzés-védelmi, körletrend fenntartási feladatainak elvégzése.

  • Rendezvények, személyek biztosítása, védelme, tűzvédelmi, munkavédelmi tevékenység elvégzése.

               Takarítás
A takarítási tevékenység irodák, szórakoztató- és bevásárló központok, parkoló területek - mélygarázs - kiszolgáló helyiségek (konyha), egyéb épületek közös területeinek, és nyílászáróinak rendszeres, időszakos munkálataira, az épülethez tartozó garázs, udvarrész, valamint az épülethez tartozó közterület tisztántartására, hó- és síkosság-mentesítésére terjed ki. Cégünk vállalja külső- és belső üvegfelületek tisztítását alpine-technikával. Vállaljuk az adott objektumokhoz tartozó közös zöld területek parkosítását, gondozását, kertrendezést.
bottom of page